Družinski ŽIV-ŽAV - 12.9.2020

Datum: 18-08-2020

Program

Otroški kotiček - V deželi iger in domišljije

Ustvarjanje: Ko bom velik/a bom? Policaj, gasilka, tv voditelj, raziskovalec, učiteljica. Pripravili bomo ustvarjalni materjal za različna starostna obdobja s katerim bodo otroci oblikovali svoj željen poklic.
Z baloni in barvanimi trakci bomo okrasili otroški kotiček, kjer bodo otroci za mizicami izdelovali svoj rekvizit za poklic. Spremenili se bodo v prave policaje, znanstvenike, čarodeje ali nogomet. Vse izdelke bodo otroci lahko odnesli s sabo domov.

Poslikava obraza: Poleg tega bo pri nas animatorka poskrbela tudi za nasmešek na obrazu s poslikavo. Otroci se bodo lahko spremenili v svoje najljubše super junake, pravljične rojake ali kosmate živali.

Družabne igre: Smeh in igra so pri nas doma. Po travi bomo razgrnili tudi naše igre, ki so twister, križci in krožci, lovljenje rib z palico, človek ne jezi, metanje obročkov in še in še. Naši junaki zabav poznajo tudi kar nekaj iger s katerimi bodo zabavali otroke in skupaj rajali. Poleg tega bomo postavili tudi poligon po katerem se bomo skupaj podali in pokazali vse spretnosti.
Napihljiv grad.

« Seznam novic

 

Posebne dirke za skupine prijateljev!

Ste skupina prijateljev ali sodelavcev in bi se radi pomerili v pravi dirki.
Ponujamo vam dirke za večje skupine kjer se prvo pomerite v kvalifikacijah in nato še v pravi dirki. Kot pravi drikači!

Preberi več

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.